Vad är det som händer 2013

tisdag, 21 maj, 2013 av Camilla Thulin

Varje dag i alla medier läser man om grova våldtäkter på kvinnor och ibland män. Offret är en person och förövaren 4 stycken och fortfarande tror man mer på dem än på offret. Det sker 2013 i ett av världens mest demokratiska länder, hur är det möjligt. Bara att vara tvungen att läsa notiser av detta slag är helt galet. I vårt samhälle bör inte sånt här hända. Vad var det som gick fel?  Tyvärr är det oftast män som begår denna typ av avskyvärda brott. Har vi inte lyckats uppfostra männen på ett sätt att dessa handlingar är tabu? Hur är det möjligt i informations samhällets högborg? Det är dags att ta tag i problemet på allvar! Tänk att vara förälder till en person som blivit utsatt eller utsätter.
Det måste ju finnas utbildat folk (läraren ser det på ett tidigt stadium) som vet hur man gör, men inte får sin röst hörd, eller så anser man att det är naturligt och att företelesen alltid funnits och kommer alltid att finnas, det är bara att gilla läget…….

image

image

Kommentera