Lång promenad

torsdag, 16 maj, 2013 av Camilla Thulin

Idag har jag haft en lämna tillbaka och betala skulder dag. Allt jag lånade från seconhand och köpte på stan i förra veckan skulle clearas idag. Musse och jag tog tuben till City, sedan började vår långa vandring genom stan. Vår promenad gick från city, Mästersamuel, Biblioteks, Grevture, Kommendör, Sibylle, Karla, Lützen, Narva, Djurgårdsbron och sedan ut med vattnet till mitt favorit transportmedel, Djurgårdsfärjan. Denna favorit sträcka innehåller en massa båtar och havskänsla, vilket är ljuvligt i min smak. Musse är min bästa följeslagare. Trots kassar med en massa plagg, så går vi dessa långa turer då han vill och orkar. Färden mot Slussen är alltid lika härlig året runt. Eftersom jag arbetat på Djurgården för 25 år sedan, tog jag färjan varje dag i närmare 2 år, året runt. En fantastisk start på en arbetsdag som började kl 16.30.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera