Pretto PR

tisdag, 30 april, 2013 av Camilla Thulin

Var och hälsade på vår nya pr-byrå, som bytt adress. Fredrik och hans kollegor huserar numer nära Skeppsbron i Gamla Stan. En stor fin lägenhet med mycket luft. Jag är super förtjust i denna stadsdel, skulle kunna tänka mig att bo där. Pretto har en del fina märken, bl.a ett nytt cashmire märke Davida med både herr och dam toppar, väldigt snyggt. Även Malinda Daamgards hattar är på plats. Just nu ställer hon ut i Sankt Petersburg, helt fantastiskt,  kvinnan talar dessutom ryska – vilken lycka. Jag och Fredrik pysslade lite med René Barbierboxen, den ska ut till ett gäng bloggare i en otroligt lyxig förpackning, kul. Resten av dagen spenderades på ateljén med kollegorna, som snart renoverat klarr vårt prov/kontorsrum.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera