Missförstånd i Örebro

måndag, 29 april, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Häromkvällen var vi på vackra Örebro Slott och pratade om svensk modehistoria och det här med ålder och stil. Nu har vi fått höra att många tyckte vi var nonchalanta som kom 45 minuter försent. Men vi anlända själva i vad vi trodde god tid, då vi var inbjudna till att göra entré klockan 19.15, vilket vi också gjorde. Faktum är att vi (förstås) kom lite för tidigt, och därför väntade ute i hallen tills klockan så att säga skulle bli rätt. För oss är punktlighet en dygd, och vi vågar påstå att man kan ställa klockan efter Oss Granntanter Emellan. Vi ber om ursäkt till alla er som uppfattade det som att ni fick sitta och vänta i Länssalen på två försenade tanter, själva var vi som sagt övertygade om att vi kom i exakt rätt ögonblick. För detta missförstånd ber vi om ursäkt! / Granntanterna Karina & Camilla

 

Kommentera