Tom Ford

måndag, 8 april, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Doft är väldigt viktigt för mig. När jag var liten kokade jag gärna ingefära bara för att det doftade så gott i rummet. Experimenterade med olika örter, krydder och frukter i kastrullen. Som rosmarin och apelsinskal. Faktum är att jag hellre köper doft än kläder. En doft för mig är nästan som ett objekt, som en andra hud att vara i. När Adam Pettersson hälsade på häromdagen introducerade han mig för Tom Fords parfymer. Alla superintressanta. Idag är djupa kraftiga dofter svåra att trilla över, de flesta luktar gemensam tax-free, har något billigt över sig. Något lättsamt. Jag gillar knepiga dofter, som insisterar, som tar plats. Har ett par papperslappar i kappfickan som doftar White Patchouli av Tom Ford. Varenda gång jag tar handen ur fickan sprids en liten pust. Somliga tycker den har drag av kroppsodör. Möjligt. Tror nästan jag måste göra en liten investering.

20130408-090524.jpg

Kommentera