Vuxna kvinnor och långt hår

onsdag, 27 mars, 2013 av Camilla Thulin

Ola Hemström, radioreporter på Tendens kom och talade om den vuxna kvinnan och det långa håret. Det är ju ett laddat ämne, vuxna kvinnor och hår. Jag kan inte fatta varför folk måste lägga sig i huruvida en vuxen kvinna ska ha kort ellee långt här. Dessvärre är det alltid kvinnor som klagar på andra kvinnor, angående hårlängd. Jag har aldrig hört talas om att en karl som klagar på huruvida en kvinna har kort eller långt hår. Snarare att han tycker att det är snyggt med lite hår man oavsett ålder. Mitt tips till alla är därför, sluta lägg dig i vilken jävla hårlängd dina väninnor har, förmodligen lägger sig den långhäriga kvinnan absolut inte i huruvida en medsyster har kort eller långt hår. Jag lägger mig ju inte i om någon har kort hår bara för att jag vill ha långt hår. Så helt enklet sluta mobba långhåriga vuxna kvinnor.

image

image

Kommentera