Konstfack i soptunnan (igen)

måndag, 25 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Kommer ni ihåg mitt inlägg om Konstfack häromdagen? Eftersom jag inte svarade på deras rätt så oförskämda förfrågan hörde Konstfack av sig idag igen med i stort sett samma mejl: Hej! Detta är en första intresseförfrågan om du skulle kunna tänka dig att opponera på en kandidatstudent på Textil, Konstfack. Examinationerna äger rum mellan den 16 april och 19 april. Vi tycker att det skulle vara väldigt intressant om du har möjlighet!! Vänliga Hälsningar xxxxxxx.

Nu har jag svarat, så här: Hej! Jag kan absolut tänka mig att vara opponent. Men en förfrågan formulerad på det här sättet kan jag inte ”bejaka”. Jag kan helt enkelt inte ta semester från övrigt arbete i hela fyra dagar för att sedan eventuellt inte komma ifråga för att vara opponent. Så tyvärr, det blir ett nej. Hälsningar/Karina Ericsson Wärn

Allvarligt talat, man gör inte som Konstfack. Antingen ger man folk ett uppdrag, eller ej.

 

Kommentera