Invigning av Kunglig Vintage

söndag, 24 mars, 2013 av Camilla Thulin

Hr Magnus Hagberg, Livrustkammarens chef och fru Mannheimer inviger utställningen. Granntanterna fortsätter att tala, Karina om hur det kom sig att secondhand/vintage blivit modernt och jag varför jag håller på med gamla kläder.  En mycket snygg utställning och hela stan var där. Nu hoppas jag att Mimmi och Mary har ringlande köer. För er som ej kan se utställningen kan jag rekommendera boken Kunglig Vintage, utgiven av Livrustkammaren. Ett praktverk med fina bilder på plaggen och matnyttig något för akademisk text. Det kan kännas som om författarna inte riktigt vet vad det är de skriver om – gamla ateljé sydda plagg som burits av kungahuset.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera