Inställt

fredag, 22 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Förfrågan nedan kom i ett mejl från Konstfack häromdagen. Förfrågningar formulerade på det här viset svarar jag inte ens på. Anledning: de är oförskämda. Antingen blir man tillfrågad att vara opponent, eller ej.

 

” Hej!
Detta är en första intresseförfrågan om ni skulle kunna tänka er att opponera på en eller två kandidatstudenter på Textil, Konstfack. Examinationerna äger rum mellan den 16 april och 19 april. Eftersom vi utgår från studenternas examensprojekt när vi väljer opponenter, men just nu inte exakt vet var alla studenters arbeten kommer att landa vill vi hålla valmöjligheten lite öppen. Se därför detta som just en intresseförfrågan, men vi tycker att det skulle vara så intressant om ni har möjlighet!!

Vänliga Hälsningar xxxxxxxx” 

 

Kommentera