Slutfest

söndag, 10 mars, 2013 av Camilla Thulin

Äntligen är Mello slut och alla kan återgå till normala yrkesliv. I vårt fall har vi haft kul, men stökigt i både smått och stort. En stor eloge ska SVT ha för sitt extremt proffsiga upplägg. Friends Arena är både halt och lytt. Uppe på plan 4 där den stora Mello festen utspelades med c:a 500 gäster, säkert fler….finns. endast 6 damrum!!! Gubbig som jagär vgrar jag stå i kisskö, så herrmuggen blir givetvis mitt damrum. Varför stå i kö när det finns 6 andra wc lediga? Är det så går jag alltid på herr toa, eftersom jag har 3 herrar på jobbet, en hemma och 3 bröder. Jag tycker att Friends Arena är ett riktigt skit ställe som bör bojkottas av alla sunda män och kvinnor.

image

Vinnar bidragets upphovsmän.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera