Hoses

lördag, 2 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn


Den här lilla butiken är ett eldorado för kvinnor som älskar skor, väskor och accessoarer som inte är för pråliga eller vampiga utan bara snygga, trendiga och välarbetade. Butiken drivs av stylisten Valery Duboucheron som har de stora internationella modemagasinen som uppdragsgivare. I sin butik har hon samlat det hon själv gillar, och mycket kommer i en begränsad upplaga. Här finns skor av den japanska duon TO&CO som består av Hitoshi Hamado och Masahi Wakabayasi som grundade sitt märke 1999 och så vackra klackar från Marc Jacobs, Celine, Roberto Del Carlo, Gaspard Yurkievich, Rupert Sanderson och Avril Gau. Väskorna kommer från Givenchy, Natalia Brilli och från Avril Gau som utöver sin egen sko- och väsklinje som hon drivit sedan 2002 också designat åt Robert Clergerie och Karl Lagerfeld/Chanel. Avril Gau är även den som står bakom designen av skorna från Loewe.

 

Hoses. 41 rue de Poitou, 75003 Paris. Tél: 0033 (0)1 42 78 80 62
Métro: St-Sébastien Froissart/Filles-du-Calvaire
Bilden: Sko från Avril Gau

Kommentera