En kväll med Sweor

onsdag, 27 februari, 2013 av Camilla Thulin

Sweorna i Moskva är en samling fantastiska kvinnor från Skandinavien och Ryssland. De flesta jobbar med svensk industri och några är bosatta med sina ryska respektive svenska män. En skön samling damer med skinn på näsan. En nödvändig förening som stöttar, hjälper och piggar på varandra i ur och skur, vilket måste vara enormt skönt när man ska bosätta sig i ett helt nytt land med annorlunda seder och bruk. Tillställningen är på vårt hotell Katerinas konferens avdelning. Just denna kväll sks det väljas en ny ordförande, för Anna Bril är klar med sitt förordnande, ny ordförande blir Cecilia Wettstam. Granntanterna lottar ut klännkngar och böcker. Efter middagen blir det ett anförande av oss och sedan roliga samtal. Man vill ju veta hur det är att på i Moskva.  De flesta verkar trivas alldeles utmärkt. Jag kan förstå det för stan är så häftig och vild. Känslan är dock vänlig. Vill gärna komms tillbaka.  Jag är extra föetjust att resa österut. Det finnas många extremt intressanta platser i Centraleuropa och Ryssland.

image

image

image

image

image

image

image

image

Cecilia den nya orförande yr runt – grattis får vi granntanter säga!

Kommentera