Sean-Magnus

måndag, 18 februari, 2013 av Karina Ericsson Wärn

I huset där jag bor  i Stockholm vimlar det av trevliga grannar. En av dem är Sean Kelly. Har man tråkigt kan man alltid pingla på hos denna Grannfarbror och få sig ett glas skumpa, om det så är mitt i natten. Camilla, som bor tvärs över gatan, har också massa trevliga grannar, snett mitt emot henne bor till exempel Magnus Skogsberg. Dessa Grannförbröder har gjort precis som Granntanterna: slagit sina påsar ihop vad gäller framträdanden och lite annat. I Grannfarbrödernas fall är resultatet den sanslösa duon SEAN-MAGNUS som uppträder med en kabaré om mannen, kärleken, löften och en hel del till. De är mycketmycket bra. I mars showar de på Södra Teatern i Stockholm. Missa dem inte! De gör livet roligare, oavsett om du är man eller kvinna, och oavsett vem du gillar eller ogillar. Du finner mer info här. Vi kanske ses på Södra Teatern!

 

Kommentera