Mot Arlanda

fredag, 15 februari, 2013 av Camilla Thulin

På resande fot igen. Efter att klockan ringt, ringde en trevlig nattportier från Scandic i Skellefteå. Hon upplyste mig mycket trevligt att det ej fanns några dunkuddar eller duntäcken, inte heller någon ullfilt eller bomullsfilt. Jag hatar nämligen att sova inlindad i plastpåsar, dvs elastonvadds kuddar och täcken. Det är så äckligt och kvävande. Jag kan verkligen känna hur jag ligger och badar i någon annans kroppsvätskor, samtidigt som jag delar med mig av mina egna. Hotellen är ju dessutom hermetiskt täta och all inredning består utav konstmaterial, med andra ord plast. Så jag fick packa ner en kudde, då slipper jag kliande plastutslag i hela fejjan, får nöja mig med kli på kroppen!
På de små parisiska hotellen finns alltid dunkuddar och ullfiltar och vill man ha plast får man givetvis det. Jag trodde att Scandic kedjan var ekologiskt inriktad. Men vi får se…..

20130215-065629.jpg

20130215-065640.jpg

Kommentera