Moderat politik

torsdag, 7 februari, 2013 av Camilla Thulin

Läste Kristin Lundells krönika i SvD idag – mycket bra och insiktsfull, jag är inne på samma spår och kommer som alltid vara på det spåret. Jag undrar varför Moderata kommunalpolitiker gör skillnad på kvinnor från Baltikum och Sverige? Det är en av de mest kränkande uttalanden jag hört på länge! Hoppas Göran J varken har någon man eller kvinna, för vem skulle vilja hoppa i säng med en Norrlänning – dessutom, alla vet ju att det är fel på de karlarna ( nu använde jag Görans resonemang ) som har så sinnessjukt låg uppfattning om kvinnor. Kanske Moderaterna borde titta igenom sitt gubbarkiv och korka igen dem både fram och bak. Jag känner till flera intressanta nätsajter som kan stå tilltjänst på den avdelningen och som dessutom kan få tyst på karlar som denna. Synd om alla härliga män – 98% som ska behöva bli ihopkopplade med denna typ av idioti, det gagnar ingen – tvärtom.20130207-092954.jpg20130207-093011.jpg

20130207-093123.jpg

Kommentera