Tomas Ledin ljuger

lördag, 2 februari, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Med Svenska Dagbladet följer ibland den pretentiösa A Perfect Guide. I varje nummer berättar en känd person om sin helg. Den är förstås alltid helt fantastisk. Först massa timmar i sängen med tjocka tidningar, sedan en joggingrunda, sedan besök på gallerier och någon konsthall utanför staden. Efter det är det dags för brunch (!) följt av ett biobesök. Ja, så där fortsätter det. De där helgberättelserna är alltid nästan extremt overkliga. Perfekt provocerande. Idag berättar Tomas Ledin om sin helg, som börjar en måndag eftersom han arbetar fre-lö. På måndagen läser han tidningen i sängen, promenerar sedan ut på Djurgården där han lunchar på Östasiatiska. Lycka till Tomas, säger jag bara. Östasiatiska ligger på Skeppsholmen, och är stängt måndagar. Trevlig helg!

20130202-103727.jpg

Kommentera