Förkyld

torsdag, 31 januari, 2013 av Camilla Thulin

Nu är jag så jävla trött på att vara förkyld. Det har pågått i 14 dagar. Det värsta som småföretagare är att man inte kan vara sjuk. Det går inte att stanna hemma i 4 dagar och kurera sig under arbetsperioder som denna. Vem ska så göra mitt jobb, som just nu är att springa på stan och shoppa till Rock of Ages, medan mina kollegor syr, ändrar och sköter klänningarna och allt arbete är nödvändigt. Det är knappt att mina medarbetare och kollegor väljer att gå hem då snuvan tar över. Det värsta är att alla andra är lika sjuka, så förkylningarna bara går runt. När man väl känner att halsontet och hostan börjat bedarra, så drar den igång efter 12h igen. Men det är bara att fortsätta harva på, kanske blir det bättre imorgon eller tvärtom.

20130131-222909.jpg

Kommentera