Sista Parisdagen

söndag, 20 januari, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Idag är det sista dagen på Paris herrmodevecka. Igår var jag (och många med mig) tvungna att avbryta lite tidigare än planerat. Iskalla blöta fötter i kombination att behöva vänta utomhus är inget roligt scenario. Utanför en av visningarna blev nedkyld press och för tunnklädda inköpare så arga för att de inte fick komma in i värmen, att de gick. På de flesta ställen hade man dock anpassat sig efter vädret, och struntade i tjafset med kö, och lät alla med inbjudan kliva på. Somliga bjöd till och med på thé. Och surprise surprise: bemötandet färgar absolut av sig på intrycket man sedan får av visningen. Tummen upp får inte minst Tillman Lauterbach. Kommer älska honom och hans stab och pr-byrån Karla Otto för evigt (tack för att vi inte behövde frysa!!).

 

Kommentera