Från Alby in till Hjorthagen

torsdag, 10 januari, 2013 av Camilla Thulin

Idag har vi plöjt alla seconhander i söderförort, först Myrorna i Skärholmen, sedan ner till Alby, Vårby, Liljeholmen och tillslut Hjorthagen. Dessvärre finns det inte så mycket, men ett och annat har vi hittat. 80-talet är slut. Det vi söker är ju mer eller mindre 25 år gammalt. Idag kallas det vintage i folkmun. Nästa runda blir i innerstaden, men då besöker vi endast Beyond Retro och Humana. Där hittar man plagg och accessoarer som är från andra länder, vi slipper se Capuccino, HM, Lindex och andra lågpris produkter. De är ju givetvis bra då man söker dem, men inte just nu.

Myrorna i Skärholmen

 

en liten ungdomsavdelning

Hos Pingströrelsen i Alby

 

Erikshjälpen i Vårby

 

 

 

 

Hos Myrorna på Liljeholmen tar man 10 kronor för gamla karamell brukar, som dessutom är tomma, vad är det. Kan förstå om burken är 100 gammal och är kuriosa. Återigen Myrorna – skärpning.

Myrorna i Hjorthagen, ett ställe som det knappt går att komma till med bil pga vägarbeten.

 

Kommentera