Packning

lördag, 5 januari, 2013 av Camilla Thulin

Har packat färdigt. Inte har jag shoppat något märkvärdigt. Jag handlar alltid spiskummin, salvia och turkiska skvallertidningar. Blaskorna är underbara, fyllda av damer i svindyra lyxklänningar, gröna krocko Kelly och Birkin väskor. Platå pumps a 10 cm special beställda från Louboutin, diamanter stora som tumnaglar, näsor som små trynen, mink pälsar av senaste snittet helst pärlgrå eller demibuffe. Tidningarna heter Alem, Samdan och givetvis Hello på turkiska, köp dem om ni kommer hit. Väldigt roliga och inspirerande på sitt sätt. Det mest intressanta är att 70% av alla är över 40 år, ungdoms hysterin har inte riktigt nått hit ännu av förklarliga skäl. Det är inte ungdomarna som är stenrika, utan 60+ gänget och de är ute och viftar på klubbar och annat var så säker!

20130105-231338.jpg

Kommentera