Läsglasögon

torsdag, 3 januari, 2013 av Camilla Thulin
Hittade ej mina läsglasögon, fick ta Johans leopard glasögon istället. Jag tycker att de är mycket roligare på honom, de ser mest gubbigtantiga ut på mig. Jag ser bra i dem, men var tvungen att leta upp mina lyxiga Tom Ford med tonat glas för att mysa lite extra vid sömnads arbetet, syr in Johans bruna björn mysbyxor  för hand, orkar ej släpa ut min gamla Singer ur lådan. Hatar att namedroppa på detta vis, men jag behöver läsglas och vill att de ska vara trivsamma. Då var Hr Fords solglasögons skalmar de största man kunde få läsglas och tonat i ett. Har alltid tyckt om tonade glas, det ger en mer glamourös känsla och det är ju en nödvändighet för mig, även på kammaren, hehehe. Hellre glammtant än gubbtant är min devis. 20130103-190329.jpg 20130103-190340.jpg

Kommentera