Det rensas i ateljén

torsdag, 3 januari, 2013 av Camilla Thulin

ateljé rensning

När jag är bortrest passar Anders på att städa och rensa i ateljén. Är jag hemma får han inte kasta något och är jag borta så kastar han allt. När jag kommer hem märker jag inget, så det är ett utmärkt sätt att lura mig. Fast vid ett tillfälle efter sommaren hittade jag mina gamla kära R.M. Williams mocka boots på Humana. Jag sparat dem speciellt för eventuella filmer, slitna på riktigt, inte patinerade. Den rara Humana flickan gav dem tillbaka, eftersom vi är storkunder där. Thomas och jag är likadana, vi har svårt att slänga, därför är det underbart med Anders och Sofia som jobbar hos oss nu slänger och rensar när vi är bortresta, hahaha. Nu har de rensat ut 42 sopsäckar med en massa skit. Det vill säga värmekläder, T-shirts, torraskor, omoderna kostymer och damkläder, som är för fula att använda. Jag tror nog att hela vårt filmförråd rök, eftersom vi knappt gör några filmer längre. Lika bra är väl det, vi är för gamla och det är för slitigt på fel sätt,  dessutom uselt betalt och jobbiga locations. tacka vet jag Tanter, klänningar, teater, opera och musikal!

Kommentera