Sminkskola

onsdag, 2 januari, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Sådärja. Ordningen återställd. Har känt länge att det varit något knas med ansiktet. Hur jag ser ut alltså. Till slut kom jag på vad som var fel: concealern! Den jag använt ett tag, från Make Up Store, har dels varit lite för torr, men också lite för rosa. Miss Piggy vill jag inte vara. Så nu har jag investerat i en gammal trotjänare, Touche Éclat från YSL. Finns numera i flera nyanser. Den är tunn och lättarbetad, och passar MIG perfekt. För någon annan är den kanske helt fel. Köpte också en läppenna från Bobbi Brown, penna är ett måste om man kör mörka läppar. Vi får många sminkfrågor av läsare. Vi kommer hjälpa er med dem. Från slutet av månaden kommer här finns en liten länk till en fantastiskt bra sminkskola som man kan uppsöka ensam eller flera. Den kan nog även komma till dig. Annika Stödberg heter maskören som kan lära dig allt du behöver, du når henne här:
annika_stodberg@hotmail.com

20130102-163808.jpg

Kommentera