Anna Maria Corazza Bildt

söndag, 9 december, 2012 av Camilla Thulin

Fru Bildt brukar alltid vara en av mina Nobel favoriter, hon vet nämligen hur man gör en entré med en härlig look. De unga modebloggerksorna förfasar sig och höjer upp en diskret Filippa K klänning till skyarna. Det är inget fel på Filippa klänningen, tvärtom, men den passar ej på Nobel. Här är ett tillfälle att ta ut svängarna, det är ju en stor frackmiddag med dans. Då kan man gasa på och skippa den diskreta privata smokingmiddags looken. Och det finns ju ingen värdinna, som på en Kungamiddag, tror att Nobel Stiftelsen uppskattar alla slags ansträngningar åt det mer extravaganta hållet. Jag hoppas att fru Corazza Bildt inte gör mig besviken, men hon har ju koll och tar alla tillfällen i akt.

20121209-144132.jpg

Kommentera