Flygande hund

måndag, 3 december, 2012 av Karina Ericsson Wärn
Eventuella facebookvänner har redan tagit del av detta. Sorry. Men jag blir full i skratt varje gång jag ringer Air France och vill boka en PETC (Pet in cabin) för de frågar inte bara efter Kim och väskans totala vikt, utan också efter ras, mått och kön.Det är lite rart tycker jag, andra bolag vill bara veta om det är typ en katt, ett marsvin eller en hund. Jag brukar även upplysa dem om Kims namn, ålder och favoritmat, men det tycker de inte är kul. Idag fick jag i alla fall respons från en hundvän på Air-France, som skrev så här:
Dear Ms Ericsson Warn,

Thank you for contacting Air France.

We are pleased to confirm your request and look forward to welcoming you and Kim onboard.

Yours sincerely,

Air France Web Support Team

Kommentera