PissPelle

lördag, 24 november, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Igår kunde den här granntanten inte hålla sig. När jag kom ut ur porten igår kväll, för promenad med Kim, stod där en ung snygg man. Tyvärr stod han och kissade så det stänkte om trottoaren. Uräckligt. Och nu kunde inte jag heller hålla mig, utan skällde ut den unga mannen ifråga efter noter. Till slut lyckades han knäppa gylfen, och backade iväg. Själv fortsatte jag på min promenad med Kim. Tyvärr ville det sig inte bättre än att jag tio minuter senare fick syn på mannen igen, nu i porten till Sankt Paulsgatan 5 tillsammans med några snygga vänner. Själv var han helt klädd i Acne, marinblått från topp till tå. Eftersom jag var så uppe i varv efter utskällningen, så gav jag honom en till. Jag frågade om kamraterna som han skulle besöka inte hade toalett, och om det var därför han kissat i min port, och att jag hoppades att snuskpellen tvättat tassarna innan han kramat och kindpussat sina flotta vänner (som nu backade bort från honom). Jag gick så långt att jag tog en bild på Pisspelle….men jag avstår från att lägga ut den. Vad är det med folk som tycker det är okej att kissa mot husväggar, i portar och trappuppgångar? Sök åtminstone upp en buske, eller ännu bättre, en toalett på närbelägen bar. Eller börja använd blöjor.

Kommentera