KlarSynt

torsdag, 15 november, 2012 av Camilla Thulin

Idag har vi haft besök av tidningen KlarSynt. En kundtidning om glasögon. Kul, för jag gillar glasögon, är i valet och kvalet om jag ska göra om mina Tom Ford till progressiva. Ibland funderar jag på linser, men det verkar jobbigt. En ögonoperation vågar jag icke göra, har hört för mycket dåliga historier. Min tes är, om det händer någon annan något kan det lika gärna hända mig, så ögonoperation avstår jag gärna, men flyger gör jag. Trevliga journalisten Camilla Randert Cevung och skickliga fotografen Joachim Belaieff gjorde ett bra jobb. Jag ska vara med i januari numret. Det var ett ytterst trevligt besök. Min klänning kommer ut i butik i februari.Den är fodrad och har ett synligt svart blixtlås med guldmetall.20121115-171620.jpg

20121115-172341.jpg

Kommentera