SJ, vd Jan Olsson och den nya bossen Crister Fritzson

fredag, 9 november, 2012 av Camilla Thulin

Allt som gäller SJ är ständigt tokigt! Tyvärr har jag Tourettes syndrom på SJ och det baseras på upplevelser under 30 års evigt resande med hundar. Jag undrar hur många kronor och ören vi skattebetalare skjuter till kamrater på de högre nivåernas löner? Äntligen har riksmedia piggat på sig vad det gäller den nya tokiga regeln att man ej kan köpa biljett på tåget, samtidigt som man kan köpa läsk, godis och vin ( inget mig emot, för jag köper gärna en räkmacka och lite vin på tåget mot Malmö). Jag undrar vad vår nya vd kamrat med den mystiska stavningen på sitt namn Krister eller Christer har att säga i denna fråga? Alla partier är emot det nya idiotiska påhittet förutom M och FP som som ej vet. Undra vad det beror på? Åker de ej tåg lika mycket som jag???? Sist jag blev påmind var på tåget mot Uppsala då inga automater fungerade och tåget bytte dessutom spår, så det fanns bara tid att springa i sina 10 cm klackar till ett helt annat spår. Kanske man ska vara idrotterska med löpskor för att fixa SJs nya fascistoida nyheter? Finns det ingen som kan förklara för SJ att det inte är en privat organisation utan en statlig skatte finansierad enhet????? Eller är den såld bakom vår rygg. Alla bilder är från dagens rapport.

20121109-205817.jpg

20121109-205847.jpg

20121109-205934.jpg

20121109-205945.jpg

Kommentera