Grand skandal?

tisdag, 6 november, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Nu citerar jag ur dagens SvD: Vi diskuterade fram och tillbaka och han tittade på olika hotell och fastnade för Grand Hotel. – konserthuschefen Michael Tydén till SR:s Kulturnytt om att Radiosymfonikernas chefsdirigent Daniel Harding bor på Grand för 15 000 kronor per vecka de 10 veckor per år han jobbar för Sveriges Radio.

Nu säger jag: skitbra! Varför ska alla som jobbar med kultur hålla sig till någonslags vandrarhemsbudget så fort de inte bor hemma bland sina egna prylar, familjen, spisen, tvättmaskinen och bokhyllan. 15 000 låter för övrigt som en fis i rymden för en vecka på Grand. Dålig granskning rycker jag. Vänd siktet mot Madeleine Sjöstedt istället, politiker med noll koll på vad kultur måste få kosta.

20121106-082551.jpg

Kommentera