Hemma hos Lotta i Nyköping

torsdag, 1 november, 2012 av Camilla Thulin

Fick lite underbara hemma hos bilder av min kära väninna Lotta – Lottas Hemhjälp i Nyköping. Fru Johannesson ser ut som en Betty Page, tackolov har hon inte samma problem som stackars utnyttjade Betty. Vill visa bilderna som en liten inspiration i höstmörkret. Här kan vi inte skymta någon Ikea eller Ikea Lyx så långt ögat når. Alla inventarier är fyndade i olika antikbutiker och på loppisar runtomrking Sörmland. Själv är jag extra förtjust i spanjorskor, har själv en stor samling. Sedan barnsben har jag vurmat för deras hysteriskt snygga stil. Om jag hade tid och råd skulle jag se ut så jämt. Det känns extra roligt med Sevillana, eftersom jag håller på med ett stort spanskt projekt i lönndom. Njut av Lottas fyndiga arrangemang. Härligt med någon som tänker själv och ej låter sig influeras av maintsream och den allmänna globaliseringen: jag vill vara speciell, jag vill vara som du.

Ett underbart Undulat arrangemang med en ljuv röd

Ett underbart panchou ljus i höstmörkret, se de vackra krukorna och små figurinerna.

De klassiska elefanterna frotterar sig med härliga ljusstakar och en underbar tavla med en hjort och den gula spanjorskan tronar fint

Äkta Ewald Dahlskog krukor blandas med lite rosa fuskblommor.

 

Kommentera