Eliza Dolittle har fått sin Henry Higgins

lördag, 27 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Det har varit prinsess förlovning i veckan. Läste Gunilla Brodrejs fyndiga notis i Expressen idag. Den svenska prinsessan kommer nu att gifta in sig i en kultiverad stenrik amerikansk/centraleuropeisk familj som sponsrar operafestivaler och andra kultur evenemang. Givetvis för att stärka sitt eget varumärke på ett sofistikerat och bildat sätt. Önskvärt vore väl om det skedde i lilla Svedala oxå, här finns det stinna plånböcker. Noblessen och de täta gubbsen i vårt land fördrar jakt eller sport istället för kultur. Ikväll invigs ett typexempel, Friends Arens i Solna. Vi hoppas på att den blivande fru O’Neill kommer att inspireras av sin nya familj och kanske överföra något till sitt gamla hemland.

20121027-155802.jpg

Kommentera