Sunil Munshi

fredag, 26 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Nu ska jag ta mig en promenad i den svinkalla natten och besöka min underbara vän regissören och skådespelaren Sunil Munshi. Ska leverera ett svindyrt Hervé Léger tyg till honom. Han håller just på att regissera en monolog på Dramaten med Melinda Kinnaman. Eftersom teatern inte har råd med en kostymdesigner, så får Sunil sköta saken själv, vilket inte är något problem. Han är en av de mest modemedvetna och uppdaterade regissar jag arbetat med. Vi har gjort Hjärter Hus och Fucking Måsen på Uppsala Stadsteater. Det finns ingen som har sådan koll på Lanvin, Balenciaga, Joan Collins och Tom Ford som Sunil. Jag känner mig själv som mega pancho i jämförelse med honom, men som tur är har jag mycket gratis eftersom jag har varit historie och modemedveten sedan 5-års ålder. Har alla årgångar av Vogue sedan typ -69. På andra plats kommer Staffan Aspegren och Ronny Danielsson, två underbara glammgubbar, vilka många unga pretentiösa kamrater i branschen borde ha som inspirationskällor och förebilder.

20121026-223210.jpg

20121026-223259.jpg

Kommentera