Med SJ mot Uppsala och Klara-K

tisdag, 23 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Vidare med Gävle tåget mot Uppsala och ett seminarie med Klara-K. Hann ej köpa biljett eftersom jag var tvungen att springa från spår 3-6 till Gävle tåget på spår 18. Fick upplysning av den trevliga konduktörinnan att fr.o.m 1/11 går det ej att köpa biljett ombord längre. En straff avgift på 1200 kronor utverkas. Vad är det för en jävla skit stil!!! När tåget står still i 3h i Hässleholm och SJ ej får tag på xtra bussar till Malmö, men konkurrerande tågbolag hivar fram bussar direkt, så får jag som passagerare ej ngn ersättning. Däremot missar jag mitt föredrag i Malmö, som ger mig en slant om jag inte bekostar en taxi till Malmö själv på 1800 kr.
Då har jag både betalat tågbiljett och taxi. SJ kan inte skylla på att det ej fanns bussar att tillgå, eftersom konkurrenten fixat det. Är SJ till för kunderna eller chefernas höga löner. Stackars personal som får ta sikten från oss resenärer! SJ det är dags med en riktig uppsträckning.

20121023-114732.jpg

20121023-114745.jpg

Kommentera