Indien

tisdag, 23 oktober, 2012 av Karina Ericsson Wärn

 

Har idag avverkat en rolig arbetsdag tillsammans med trevlig fotograf. Har varit i Indien, fast i Paris. Ett jobb som om några månader kommer i en tidning nära dig. Arbeten som pågår får förstås inte avslöjas i förväg. Så slutbabblat om det. Och det är två dagar kvar på jobbet. Har dock gjort ett litet fynd idag, hoppas jag. Små papperskuvert fyllda med väldoft. Patchouli respektive sandelträ. Jag är lite svag för gamla tunga trädofter med hippie känsla. En klassisk doft som Opium från YSL är exempelvis en favorit, men också Guerlains tyngre artilleri som L’Heure Bleue skapad 1912. Provar nu genast att stoppa ett sandelträkuvert i plastlådan från Muji som innehåller strumpor och annat basigt. Plastlådor tenderar att ge allt som bor där en lite tråkig just instängd parfym. Nu blir det andra doftnoter.

 

Kommentera