Canada Goose

tisdag, 23 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Nu är den här igen, den dyraste  polar ungdomsjackan, till priset av 5195 – 7695 SEK, köp den gärna till dig själv. Försök skona dina barn och ungdomar. Tänk på att de blir proppmätta! Hur ska de någonsin ha råd med den standarden då de blir vuxna. Gör dem ej en björntjänst. Det finns mängder  av härliga och snygga jackor därute till  ett mer passande pris för individer som ännu inte drar in några kronor och ören till hushållskassan. det finns ingen anledning att barnen ska ha det dyraste som finns på marknaden. Jag vet att det finns något som heter grupptryck – se till att gå samman som föräldrar och sätt stopp för denna fullständigt idiotiska övning. Det andra alternativet är jobb. Att arbeta ihop pengarna själv är ju också ett alternativ. Då menar jag inte att få betalt hemma för att diska, gå ut med sopor, tömma diskmaskin o.s.v, för det räknar jag till kursen i hemmet som heter ”Varje individ oavsett kön klarar sig alldeles utmärkt själv”.

20121023-191026.jpg

Kommentera