SAS out of order

måndag, 22 oktober, 2012 av Karina Ericsson Wärn

 

 

 

Har nu tillbringat massor av dyr telefontid med att försöka komma fram till SAS utomlands ifrån. Det vill säga från Paris och Frankrike. Flyger de inte över hela världen? Måste man ringa till Sverige? Ja, det måste man. och det går inte att komma fram. Varför ringa till ett flygbolag kanske du undrar. Absolut, det är helt klart omodernt att telefonera om biljetter. Men när man flyger med en PETC (se tidigare inlägg) så måste det bokas separat. Det får inte bli någon flygande Noaks Ark (förståeligt) av sardinburken, så endast ett litet antal djur (är det tre kanske) får hänga med in i kabinen sittandes i sina respektive väskor. Men nej, jag kommer inte fram till SAS. Inte helt ovanligt. Får väl stanna här i Paris i all evighet. Är faktiskt urless på SAS. Varannan gång, när jag flyger utan hund och kan checka in i automat (det kan man inte när man flyger med en PETC) då är alltid deras incheckningsautomater på CDG ”Out of order”. Fast egentligen är de inte trasiga har en trött dam bakom en SAS disk viskat, de saknar bara papper. Att SAS numera kan tala om sig själv i termerna av ”världens punktligaste flygbolag” spelar ju ingen roll när vi kunder vare sig kan köpa biljett eller checka in smidigt. SAS = out of order.

Kommentera