Majken i Nyköping

fredag, 19 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Så här glad blev söta lilla Majken i Nyköping då hon fick en stor kartong med tant Camillas överflöd av skönhetsprodukter. Eftersom jag behövde frigöra en ett helt plan i vårt gamla bondbarock skåp, för en uppsättning gammalt linne, broderade dukar och annat trevligt. Då fick sminklagret ryka och sändas till någon som bättre behövde det. Det ska börjas i tid. Man ska leka sig fram i färglådan, för att sedan som vuxen kunna hantera paletterna på ett odramatiskt sätt. Jag tror dessvärre att de flesta kvinnor i Svedala aldrig fått uppleva ett frosseri i smink som liten, eftersom de både nu och då anses lite ytligt och billigt. Men börjar man tidigt, så släpper de hämningarna, det är bara att se på mig. Ju äldre jag blir ju mer smink får det bli.

20121019-081741.jpg

Kommentera