Smör

tisdag, 16 oktober, 2012 av Camilla Thulin

Är Lotta Edholm helt dum i huvudet? Hur kan man komma på ett så sinnessjukt beslut att ta bort de små smörpaketen från skolan. Ska våra barn vänja sig att äta plast, olika underliga lättmargariner med konsistens av billig hudkräm och en smak som växer i munnen. Jag kommer ihåg Lätt och Lagom från 70-talet, fy så äckligt. Det är ingen som blir överviktig av lite smör på en smörgås eller kanske en liten klick på potatisen. Viktökning kommer av dålig kosthållning, dvs lättprodukter, halvfabrikat, bröd utan innehåll, läsk, godis och ett liv framför datorn och tv:n Fru Edholm får nog äta sina lättprodukter själv och tvinga sin son att inmundiga det. Själv kan jag inte äta sånt skit, har aldrig kunnat. Avstår hellre. Heja alla elever, lärare och rektorer som röt till!

20121016-095019.jpg

Kommentera