På bokprat hos Hedengrens

söndag, 2 september, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Oj oj oj, recensionerna av min bok Modebibeln fullständigt strömmar in. Alla galet positiva. Tur att man inte har anlag för hybris. Är du nyfiken kan du via länken nedan läsa vad Anna Hellsten tycker i Sydsvenskan. Igår var förövrigt jag och granntanten och pratade om våra senaste böcker hos bokhandeln Hedengrens i Stockholm. Det var trevligt. Många nyfikna snygga kvinnor (och en och annan karl) i publiken. Kul att de inte nöjde sig med att enbart lyssna, utan också ställde frågor. Ljudkvaliteten på mikrofonerna var dock urusel, och lite knasigt var det att Camilla döptes om till Cecilia av bokhandelns presentatör. Nåja, trevligt var det (och du som var där, det var ju förstås hos Akademibokhandeln vi var, måste bara ge igen lite, man kallar inte sina gäster vid fel namn).

http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/bocker/bokrecensioner/kladsam-historia

Vi hälsas välkomna…

Vi hälsas välkomna…

 

Kommentera