Mot Polen

tisdag, 21 november, 2017 av Camilla Thulin

Sitter på Flygbussen mot Skavsta med mitt crew, för att flyga med Ryan till Gdansk. Tyvärr hinner vi inte stanna i den ljuvliga staden. Vi blir hämtade av Mr Marek, som kör oss raka vägen mot nordöstra Polen, närmare bestämt till slottet Krasicki i Lidzbark Warminski. Krasicki har gjorts om till hotell och är makalöst vackert. Här har Copernicus bort när det begav sig. Nord Östra Polen hade tur under 2:a världskriget, fina jaktmarker för otäcka gubbar. Hitler hade en jaktbunker i krokarna, den lär finnas kvar. De onda krafterna sparade slott och skogar o regionen, som är vansinnigt vacker. Återkommer med bilder. Nu kommer jag ha tid och ro att skriva mer.

 


Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera