Old Touch

måndag, 9 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Dagens mission har varit att finna 3 40-tals klänningar till Östgötateatern, musikalen Camera. Vad gör man då, eftersom 40-tal är mer eller mindre slut i vintage/secondhandbutikerna. Hittade inga på teaterns förråd sist, antingen syr vi eller hittar på stan. Finna äldre plagg på stan numer är inte, som det var när jag var typ 20, nä, riktigt gamla plagg är mer eller mindre slut. Mina egna samlingar består mest av 50-tal, men det finns lite annat smått och gott. Så fort jag söker något gammalt ringer jag till Birgitta och Marina, som har Old Touch på Upplandsgatan. Hos dem går det alltid att hitta något. Sagt och gjort, tog jag mig till Tegnérlunden i ett underligt aprilväder. Och jag hittade faktiskt 4 bra klänningar och en liten dräkt, som kommer att funka perfekt. Alltid en bra början. I butiken kan man fynda det mesta, allt från kläder, accessoarer, hemtextilier, husgeråd, smycken, foton, pynt, dekorationer, spetsar, ja, helt enkelt allt och dessutom till överkomliga priser. En extremt fin butik, som är värd en omväg.


Kommentera