Skönt möte

tisdag, 21 januari, 2014 av Camilla Thulin

Efter en tur hos en av mina favvo butiker, M och L Secondhand på Kommendörsgatan 14, träffade jag Johan i samma T-banevagn. Själv var jag full lastad med rvå Ikea kassar fyllda av endast.de bästa plaggen. Ska prova på Malin Jacobsson och Hanna Lindbladh imorgon. Fick hjälp med den ena kassen, vilket kändes skumt, eftersom fördelningen på kroppen blev helt fel. Slit och släp min melodi. Andra gymmar och jag släpar, topp, eftersom jag ”tränar” i vardagen. Jag.får höra i skvallret: den där Thulin bantar ju och tränar jämt, eftersom hon har samma vikt.. Tyvärr stämmer inte det. Mina gener och intressen bestämmer hur jag ser ut. Äter ingen fuskmat/halvfabrikat och  rör mig i vardagen. Och de som har åsikter är givetvis avundsjuka damer,  som har en snedvriden självbild. Det bästa är väl ändå att var och en sköter sin egen lekamen.
image

image

Kommentera