Nagellacksremover

fredag, 29 november, 2013 av Camilla Thulin

Har provat en ny variant mitt i alla otäcka kanin skandaler. Vad gör man inte för billiga kläder…..hörde att kedjorna tagit bort alla angora plagg, men HMs kaniner var tydligen inte plågade. Tur för dem, för de har haft en stor jätte tung väldigt angorig tröja till ett vrakpris….nog om detta. Det finns mer i initierade källor, som rapporterar korrekt. Ville mest tipsa om en nymodighet för mig, har sett den tidigare, men inte provat förrän nu – burken med skummgummi indränkt i någon slags aceton. Det är bara att sticka ner fingret och veva runt lite. Vips är naggellacket borta. Hur lång tid det tar beror på lager eller om man har glitterkorns nagellack, som jag har – det sitter hårt och tar längre tid. En bra liten smidig burk, kan rekommenderas.

image

Kommentera