Kollationering

måndag, 25 november, 2013 av Camilla Thulin

Det var stort koll idag på Flashdance. Alla var samlade, producenter, markandsfolk, produktions assistenter, scenografi och kostymavdelning, koreograf, dansare, sångare, skådespelare,  musiker, scenmästare, kapellmästare, spotskötare, kostymservice, biljettkassa och säkert några fler som jag glömt bort. Det känns verkligen bra att de gamla rävarna Rennie och Kalle är med. Jag har jobbat många gånger med dem, två topp typer. Det krävs många människor för att få ihop en stor musikal. Saker och ting föll på plats och jag kände att det kommer att bli kul och måste gå fort. Vi ska få till ett modernt 80-tal, vilket känns bra eftersom de flesta artisterna är unga och är ofta intresserade av trend och mode.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera