Bästa naglarna

söndag, 24 november, 2013 av Camilla Thulin

Mina händer och naglar är ser alltid förjävliga ut. Mycket beroende på att jag är mycket i vatten, utomhus utan vantar, färgar, gräver i smutsiga högar och håller på med hunderi. Ibland tröttnar jag på att ha fingrar som en rörmokare, som inte får bort oljan under naglarna. Har precis upptäckt att alla vitaminer jag trycker i mig dagligen givit resultat. Äter kalcium, B-vitamin, D-vitamin och magnesium, för benskörhet, eftersom jag knappt äter några mjölkprodukter. Detta har resulterat i att naglarna växer som ogräs och är stenhårda och håret har dessutom piggat på sig. Nu när naglarna håller, beslutade jag mig för att hålla händerna någorlunda snygga, vilket ökar välbefinnandet. Mina små manicure instrument är en fil från Sephora,  orangepinne i trä från Mavala, nagelbandskräm från Essie, underlack Isardora och ett genomskinligt glitterlack från polsks Inglot. När allt är klart smörjer jag in händerna i deb excellenta handkrämen från Weleda. Jag använder gärna ofärgade lack med lite glitter, jag skaver tyvärr av färgade lack för snabbt. Ikväll ska jag ägna mig åt lite manicure, efter dagens flyttröj hos en nära och kär.

image

image

image

Kommentera