Morgonens krämer

måndag, 28 oktober, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Eftersom ni läsare verkar vara otroligt intresserade (vilket vi tycker är roligt) av hur granntanten Camilla och jag sköter hud och hår, och med vad, så tänkte jag dela med mig av vad jag använder, och när.

På morgonen går jag först ut med Kim. Promenaden får mig att vakna, har ansiktet varit lite morgonblankt brukar det ha försvunnit när vi kommit in. Om icke, då tar jag en av mina hundra frottélappar lättfuktad med vatten och duttar lite lätt.

På och runt ögonen duttar jag Hydraphase Intense Yeux från La Roche-Posay. Det dämpar svullnad, fuktar och ger en behaglig känsla. Finns på Apoteket.

Applicerar sedan några droppar av Dermalogicas Skin Hydrating Booster över hela ansiktet. Ger massor av fukt, mjukar upp och minimerar linjer. Köpt på Åhléns.

Runt näsan och munnen duttar jag sedan Barrier Repair, också från Dermalogica. Brukar bli extra torr på dessa partier, den här produkten fixar problemet.

Smörjer sedan ansikte och hals med Weledas dagkräm från linjen Pomegranate. Köpt hos hälsokosten.

Låter allt sjunka in medan jag gör iordning dagens skrivbord och plockar undan morgonkaffet. Sedan kommer sminket. Men det blir ett eget inlägg.

20131028-075415.jpg

20131028-075445.jpg

Kommentera