Mot Uppsala

onsdag, 25 september, 2013 av Camilla Thulin

Vad vore livet utan torrschampo, en sen upptäckt för min del. Som säkert alla vet redan tycker jag att det är jätte jobbigt att tvätta håret, speciellt nu när det är kallt, håret torkar ju aldrig!
Idag fick det bli en dust av denna fenomenala vara. Lernberger&Stafsings variant kan man dessutom få utan grått damm, fast den andra Granntanten gillar att få lite grått i sitt vackra tjocka svarta hår. För min del spelar det ingen roll, det kan vara både grått och råttfärgat damm, som i detta fall. Egentligen borde jag vara som alla andra nu när kylan kommer, dra på strumpor och varmare skor. Jag vill inte, så det blir bara ben och panchou sandalerna får nog jobba ett tag till. Härmar Susanne Ljung, hon vägrar strumpor året runt.

image

image

Kommentera