Monica Z- våga inspireras

fredag, 13 september, 2013 av Camilla Thulin

Har inte sett filmen, men. Hon sade att den var fantastisk på alla sätt och vis. Jag tycker att kostymen ser så snygg ut och mycket riktigt är det min gamla matmor scenografen ( den enda scenografen som kan rita sjukt snygga kostymer ) fru Kicki Ilander som kostymerat. Jag var assistent till henne i slutet av 80-talet. Vi gjorde Tingen Tangel på Tyrol, Lorry på Tyrol och Jönssonligan på Mallis. Hon har alltid haft bästa smak och är dessutom en underbar person. Nu hoppas jag att vi svenska kvinnor i spireras av fru Kickis vackra klänningar, som Edda Magnason bär. Kanske vi vågar sänka kjollängden något, så att an slipper se tråkiga knän och knäveck och samtidigt få en snyggare siluett. Eller varför i te visa armarna! Ska rusa ochse filmen efter Paris i nästa vecka, då vi Granntanter ska ha en super trevlig weekend med våra kära läsare.

image

image

Kommentera