Shoppingtips

onsdag, 4 september, 2013 av Camilla Thulin

Jag är ju ingen vän av tok shopping, riktar in mig på kvalitetsshopping som passar min privata kassa. Här är ett tips till er som aldrig hittar några snygga stövlar, för att skaften är för smala. Postorderföretaget/nätbutiken Peter Hahn saluför en stretchstövel från Peter Kaiser, en snygg variant, med en moderat klack. Våga prova, den går dessutom att skicka tillbaka. Samma firma har ett stort urval av cashmere tröjor och koftor i snygga färger, obs – jag tycker att stl är lite stora enligt den traditionella mått tabellen. Beställ den eleganta katalogen eller kolla på nätet www.peterhahn.se. Detta är ingen billig postorder. Jag har själv besökt deras HK i Tyskland, då jag arbetade för Miss Mary, väldigt flott och förtroende ingivande. Jag kan faktiskt rekommendera inköp här, enklet och bra för dig som ej hinner och bor långt bort från butiker som saluför hög kvalitet.

image

image

image

Kommentera