Raketfart

måndag, 20 november, 2017 av Camilla Thulin

I mitt liv går allt i raket fart just nu, därför blir inläggen här lidande, men lite smått och gott finns på Instagram @mmecamillathulin. I fredags var det provningar i Malmö och hem på kvällen. Lördagen ägnades åt husfrueri och en middagsbjudning. Söndagen vigdes till ateljén och dagen började med en tur till Arlanda, för att lämna Musse på  vecko ”internatet” Helenas Hundhotell, imorgon börjar resandet igen efter 3 dagar i hemmets helgd. Det gäller att ha en extremt ordnad logistik. Dagens schema i ateljén har varit besök av kunder, som ska på Nobel, Akademiens öppnande och kungamiddag, incheckning till Polen, packa sändningar med provmaterial till våra fabriker. Imorgon reser jag med mitt crew till Polen, för konferensresa och besök på våra fabriker.

Sista provningen i fredags, hr Zerpe understudy för farmor Berthe i Pippin.

 

Kommentera